Tervetuloa Brentwoodiin!

Brentwood Warmbloods on toiminut vuodesta 2006 vuoteen 2014 asti nimellä Cheval Delamer, mutta vaihtoi nimeään vuoden 2015 alussa. Talli sijaitsee virtuaalisessa Länsi-Suomessa kasvattaen estepainotteisia suomalaisia puoliverisiä. Toki mukaan on sattunut myös muutama muunkin rodun edustaja tuomaan hieman eloa elämään. Pääasiassa maailmalle lähtee kuitenkin vain suomalaisia puoliverisiä kasvatteja alku- tai loppuliitteellä Brent.

Suomalaisia puoliverisiä aloitimme kasvattamaan jo hieman vuonna 2007, mutta on sittemmin noussut tallin pääkasvatusroduksi. Pyrimme kasvattamaan vain laadukkaita ja kilparadoille sopivia puoliverisiä, joiden vanhemmat ovat menestyneet painotuslajissaan. Emme jätä hevosia toistensa varjoon vaan jokaiseen panostetaan yksilönä niin kilpailuiden, päiväkirjamerkintöjen että valmennusten muodossa.

Terveisin Ziki (VRL-05965, NOK)
Ota yhteyttä sähköpostilla.

Uusimmat päivitykset

21.12.2016 Laatuarvostelutahti on kiristynyt jälleen, ja olen ilmoittanut hevosia ahkeraan uusimaan palkintoja tai osallistumaan laatuarvosteluihin, joihin en ole ottanut osaa vuosiin. Tämä on kuitenkin tuottanut tulosta, sillä Tartarus ja Wewanchewbaka W! ovat nyt molemmat YLA1 palkittuja, Serpentard PB kävi korkkaamassa KRJ-I palkinnon ja Fozzie Bear Mer kävi uusimassa itselleen ERJ-I palkinnon! Tähän on hyvä päättää vuosi 2016, tässä vaiheessa toivotan kaikille oikein hyvää joulu ja onnellista uutta vuotta!

Linkkilista

vspy Estevarsojen Laatuarvostelu