Muuta

Copyright

Ulkoasusta ja sen koodauksesta saan kiittää Minoritya, joka on tehnyt loistavaa työtä sen parissa ja tuo hyvin Brentwoodin ilmettä esiin. Otsikon kuvan on ottanut S. Carter (CC BY-NC-ND 2.0). Tekstit ja kuvat ovat kuitenkin minun, Zikin, käsialaa ellei toisin mainita.

Toiminta-sivun koristekuvat © SMALLORBIGOFMEN (lisenssi), in the bag solutions (lisenssi), ericzchu (lisenssi)
Kasvatus-sivun koristekuvat © Sakurai M, Saparevo (lisenssi)
Muuta-sivun koristekuvat © Bob Haarmans (lisenssi), Ziki, Roland & Sonja (lisenssi)

Esittely-sivun koristekuvat © Serge Melki (lisenssi), nikki_tate (lisenssi), reway2007 (lisenssi)
Tallin koristekuvat © Macomb Paynes (lisenssi), pyjama (lisenssi), FaceMePLS (lisenssi)
Tarhojen koristekuvat © Ziki, Clevergrrl (lisenssi)
Tilusten koristekuvat © paulwoolrich (lisenssi), DVPonyClub (lisenssi), reway2007 (lisenssi)

Historiaa

Talli on perustettu vuonna 2006 nimellä Cheval Delamer. Vuosien 2014 ja 2015 vaihteessa talli vaihtoi nimeään nimeen Brentwood Warmbloods, nimittäin 8 vuoden jälkeen sitä alkaa kaipaamaan vaihteluita! Vuosien varrella kasvatusrotu on muuttunut pariin otteeseen ja tallista on löytynyt monen erirotuista hevosta. Suomalaisten puoliveristen kasvastus aloitettiin vuonna 2007, ja on tullut yhdeksi pääkasvatusroduksi vuonna 2008. Painotuslajit ovat myös muuttuneet välissä este-, koulu- ja kenttäratsujen välissä. Nykyään kasvatamme ainoastaan estepainotteisia suomalaisia puoliverisiä.

Voit käydä tutustumassa tallin vanhoihin sivuihin, eli Cheval Delamerin sivuihin osoitteessa http://uinuva.net/cd/. Tässä muutama vanha ulkoasu joita on tullut käytettyä CD'n elinaikana:

Brentwoodin aikana käytetyt ulkoasut: