Etusivu       Esittely       Hevoset       Kasvatus


Tervetuloa

Shadow on ensimmäisen kerran maaliskuussa 2004 perustettu, sittemmin nimeä vaihtanut ja lopettanut virtuaalitalli. Tallin historia on laaja ja siitä voi lukea lisää 'Esittely' -sivulta.
Shadow sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Talli on täysin remontoitu sen uudelleen noustessa pystyyn tammikuussa 2015. Talli ei majoita yksityisiä tai ota hevosilleen hoitajia, vaan se on täysin painottunut omien hevostensa kilpailuttamiseen ja kasvatukseen. Kisaikäisten hevosten lukumäärä pyritään pitämään pienenä, jotta jokaiseen ehditään panostaa riittävästi.

Shadow kasvattaa Suomalaisia puoliverisiä, sekä pieni muotoisesti Hollantilaisia puoliverisiä este-, koulu- ja kenttäratsastukseen. Suurinosa tallin vanhemmista hevosista on pitkäsukuisia ja edustavat vanhempia sukulinjoja. Tulevaisuudessa on tarkoituksena tuoda talliin myös lyhyempi sukuisia hevosia vahvistamaan olemassa olevia linjoja. Lisää kasvatuksesta voit lukea 'Kasvatus' -sivulta.
Tallilla pyritään järjestämään myös ajoittain kilpailu toimintaa.

- Hamzi VRL-02163 (@)


fwb ja kwpn kasvattajia
Brentwood Warmbloods
Gateaway
HR Warmbloods
Wyrda Horses
Whitehall
Prime

Zonjiet Stud
Royal Gear
Rêve de Haussea
Atorina
Keskeneräinen
Meadow Hill
Halifax Showjumpers


Päivitykset ja uutiset
17.01.2017, uusi vuosi, vanhat kujeet
Hiljaiselo jatkuu vielä. Hevosten ikääntymisiä on hidastettu ja tätä nykyä kaikki tallin kaviokkaat ikääntyvät satunnaisesti entisen 1kk/1v sijaan.
Hieman on kuitenkin tullut myös päiviteltyä hevosten sivuja ja käytettyä hevosia laatiksissa. Shadow's Tenebrae ja Shadow's Festina Lente kävivät tammikuun KTK-tilaisuudesta hakemassa II-palkinnot. Kasvattajan iloa palkintoihin lisäsi se, että tilaisuudessa esitettiin myös kaksi muuta Shadowsin kasvattia, kun Faithful Trouble'n poika sai niin ikään II-palkinnon ja hieno kwpn ori Gil-Galad vd Shadow kävi nostamassa III-palkintoaan pykälän ylemmäksi. Gil-Galad vaihtoi kotia Shadowsin tauon alettua ja asustelee tätä nykyä Royal Gearissa.
Talliin on myös syntynyt tai syntymässä muutama uusi varsa, vaikka hiljaiselon alkuperäinen tarkoitus oli nimenomaan vähentää hevoskantaa ja keskittyiä vain tiettyihin linjoihin.. Nooh, mihinkäs koira karvoistaan pääsisi, vai mitens se sanonta meneekään. Tarkoitus kuitenkin tätä nykyä on hidastaa tahtia ja harrastaa vähän vähemmän tiiviisti vaikka tavoitteet on edelleen hevosilla korkealla.


Tämä on virtuaalitalli!

      © Layout Yogi 2011      © Otsikon kuvat Gestüt Hämelschenburg       © Sivun kuvat Gestüt Hämelschenburg