Etusivu       Esittely       Hevoset       Kasvatus


Tervetuloa

Shadow on ensimmäisen kerran maaliskuussa 2004 perustettu, sittemmin nimeä vaihtanut ja lopettanut virtuaalitalli. Tallin historia on laaja ja siitä voi lukea lisää 'Esittely' -sivulta.
Shadow sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Talli on täysin remontoitu sen uudelleen noustessa pystyyn tammikuussa 2015. Talli ei majoita yksityisiä tai ota hevosilleen hoitajia, vaan se on täysin painottunut omien hevostensa kilpailuttamiseen ja kasvatukseen. Kisaikäisten hevosten lukumäärä pyritään pitämään pienenä, jotta jokaiseen ehditään panostaa riittävästi.

Shadow kasvattaa Suomalaisia puoliverisiä, sekä pieni muotoisesti Hollantilaisia puoliverisiä este-, koulu- ja kenttäratsastukseen. Suurinosa tallin vanhemmista hevosista on pitkäsukuisia ja edustavat vanhempia sukulinjoja. Tulevaisuudessa on tarkoituksena tuoda talliin myös lyhyempi sukuisia hevosia vahvistamaan olemassa olevia linjoja. Lisää kasvatuksesta voit lukea 'Kasvatus' -sivulta.
Tallilla pyritään järjestämään myös ajoittain kilpailu toimintaa.

- Hamzi VRL-02163 (@)


fwb ja kwpn kasvattajia
Brentwood Warmbloods
Gateaway
HR Warmbloods
Wyrda Horses
Whitehall
Prime

Eucarya Warmbloods
Royal Gear
Rêve de Haussea
Atorina
Keskeneräinen
Meadow Hill


Päivitykset ja uutiset
19.11.2016 TAUKO!
Shadow on muutaman kuukauden pyörinyt puoliteholla omistajan koulun sekä töiden takia. Nyt talli jää virallisesti tauolle kunnes oma motivaationi taas palaa ja keksin mihin suuntaan haluan tallia viedä. Shadow ei ole missään nimessä lopettamassa ja tauonkin aikana hevosten sivuja pyrin päivittelemään silloin tällöin ja hevoset kisailevat aktiivisen epäaktiivisesti. Ikääntymiset on kaviokkailla laitettu myös jäihin.


Tämä on virtuaalitalli!

      © Layout Yogi 2011      © Otsikon kuvat Gestüt Hämelschenburg       © Sivun kuvat Gestüt Hämelschenburg