Etusivu       Esittely       Hevoset       Kasvatus


Tervetuloa

Shadow on ensimmäisen kerran maaliskuussa 2004 perustettu, sittemmin nimeä vaihtanut ja lopettanut virtuaalitalli. Tallin historia on laaja ja siitä voi lukea lisää 'Esittely' -sivulta.
Shadow sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Talli on täysin remontoitu sen uudelleen noustessa pystyyn tammikuussa 2015. Talli ei majoita yksityisiä tai ota hevosilleen hoitajia, vaan se on täysin painottunut omien hevostensa kilpailuttamiseen ja kasvatukseen. Kisaikäisten hevosten lukumäärä pyritään pitämään pienenä, jotta jokaiseen ehditään panostaa riittävästi.

Shadow kasvattaa Suomalaisia puoliverisiä, sekä pieni muotoisesti Hollantilaisia puoliverisiä este-, koulu- ja kenttäratsastukseen. Suurinosa tallin vanhemmista hevosista on pitkäsukuisia ja edustavat vanhempia sukulinjoja. Tulevaisuudessa on tarkoituksena tuoda talliin myös lyhyempi sukuisia hevosia vahvistamaan olemassa olevia linjoja. Lisää kasvatuksesta voit lukea 'Kasvatus' -sivulta.
Tallilla pyritään järjestämään myös ajoittain kilpailu toimintaa.

- Hamzi VRL-02163 (@)


fwb ja kwpn kasvattajia
Brentwood Warmbloods
Gateaway
HR Warmbloods
Wyrda Horses
Whitehall
Prime

Eucarya Warmbloods
Royal Gear
Rêve de Haussea
Atorina
Keskeneräinen
Meadow Hill


Päivitykset ja uutiset
01.07.2016
Taas se aika kuusta kun on aika aloittaa massiivinen ikä päivitys.. Muutama päivitetty, niin monta vielä päivättämättä. Vemmu Eppu ilmoitettu heinäkuun ERJ-laatuarvosteluun, sekä Aida ja Arttu ilmoitettu heinäkuun KERJ-laatuarvosteluun.
Talliin saapui myös kesäkuun lopulla uutta verta trakehnereiden muodossa! Escorantista ostettiin trakehner kolmikko Remenissions, Torture v. Brilliant ja Altruism Co, sekä xx tamma Sasnak Wampire. Nelikko on jo kilparadat nähneet ja vanhempaan ikään ehtineet joten ne tulevat toimimaan pääasiassa vain enää jalostuskäytössä, sekä esitetään tallin toimesta painotuslajiensa laatuarvosteluissa.


Muita hyödyllisiä linkkejä

VSPY
KV
NJ

VHPY
EV
Hevos KTK


Tämä on virtuaalitalli!       © Layout Yogi 2011      © Otsikon kuvat Gestüt Hämelschenburg       © Sivun kuvat Gestüt Hämelschenburg