Etusivu                 Hevoset                 Kasvatus                 Muuta

Lämpimästi tervetuloa!


Olet löytänyt tiesi pieneen ja idylliseen, metsän keskellä sijaitsevaan talliin, jonka on vallannut tupsujalkaiset ystävämme, irlannincobit.
Spiros Stable on virtuaalinen irlannincobeihin painottunut talli, joka sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Tallin rakentaminen aloitettiin keväällä 2015, mutta virallisesti päivän valon se näki kesäkuussa. Toiminta Spirosissa painottuu täysin kasvatukseen, sekä omien hevosten kilpailuttamiseen ja valmentamiseen. Tulevaisuudessa on tarkoitus myös järjestää enemmän toimintaa myös ulkopuolisille, kilpailuiden, näyttelyiden ja valmennusten merkeissä.
En ota hevosilleni hoitajia tai majoita yksityisiä talliin.

Tallista on mahdollista saada tilausvarsaa ja orit ovat käytössä ulkopuoliseen jalostukseen rajatusti. Näistä ja paljon muusta lisätietoa löytyy selailemalla sivuja. Jos herää kysymyksiä tallin toiminnasta, hevosista tai mistä vain, niin minua saa rohkeasti lähestyä sähköpostilla.

- Hamzi (VRL-02163) @                                                 Anna äänesi VRL:n tallilistalla!

Muita kasvattajia

Breandan
Tuiskula
Dyantha Farm
Ramaya Ranch
Rautkymi

Päivitykset

23.04.2017
Uusi vuosi, samat kujeet. Hengissä kyllä ollaan vaikka puolivaloilla mennäänkin. Sain sentään aikaiseksi taas pitkästä aikaa päiviteltyä hieman sijoituksia hevosille ja vihreämmille nurmille lähetettiin muutama, jo laatuarvostelut kiertänyt vanhus.ulkoasu © Cery 2015
otsikon kuvat © Clononeen Farm
sivun kuvat © Clononeen Farm
Tämä on virtuaali talli! / This is a sim-game stable!