Etusivu                 Hevoset                 Kasvatus                 Muuta

Kilpailu ja valmennus toiminta


Spirosin pääasiallinen toiminta on omien hevosten kilpailutus ja hoito, sekä pienimuotoinen irlannincob kasvatus. Tallilla pyritään kuitenkin järjestämään kuukausittain myös muutama VRL:n alainen kilpailu, lähinnä KRJ:n ja VVJ:n merkeissä. Myös NJ-näyttelyitä pyritään järjestämään vähintään joka toinen kuukausi.

Valmennuksia tallilla järjestetään harvemmin. Pääasiassa ne on suunnattu joko ihan pelkille irlannincobeille tai kylmäverisille. Tasoltaan ne ovat yleensä helppoja, ja lajiltaan kouluratsastus valmennuksia.

Kilpailut

23.09.2015 - VVJ - Kutsu - avoin kaikille

25.08.2015 - NJ - Tulokset - avoin ic
15.08.2015 - VSN - Tulokset - avoin ic

Valmennukset

00.00.0000 - laji - Kutsu - rajoitukset / taso
00.00.0000 - laji - Kutsu - rajoitukset / taso
00.00.0000 - laji - Kutsu - rajoitukset / taso
00.00.0000 - laji - Kutsu - rajoitukset / taso

Henkilökunta

Spirosin hevosille ei oteta ulkopuolisia hoitajia. Sen sijaan hevosten päivittäisistä tarpeista ja hyvinvoinnista, sekä treenauksesta vastaa pieni kourallinen alansa ammattilaisia. Alla on listattuna Spirosin henkilökuntaan kuuluvat jäsenet pienten esittelyjen kera. Lisäksi tallilla vierailee säännöllisesti kengittäjä, eläinlääkäri ja hieroja.
Hevosia ratsastamassa ja hoitelemassa käy satunnaisesti myös naapurin lapset sekä omistajan veljen lapset.

Hanna "Hamzi" Miettinen, omistaja

Hamzi on tallin perustaja ja ainoa omistaja. Tupsujalkoihin hurahtanut nainen on harrastanut ratsastusta ihan pienestä tytöstä lähtien. Hamzi vastaa pääasiassa hevosten liikutuksesta ja valmentautumisesta, sekä yksinomaan hoitaa hevosten kilpailutuksen. Hän myös valmentaa satunnaisesti tallin hoitajia, sekä hoitaa ulkopuolisten valmennukset mikäli tallilla järjestetään valmennuksia.

Jutta Koskiheimo, tallimestari

Jutta vastaa tallin puhtaana pidosta sekä hevosten hyvinvoinnista. Hän on toiminut Spirosin tallimestarina sen perustamisesta lähtien. Jutta ja Hamzi ovat vanhoja opiskelukavereita. Jutan tehtävänä on myös huolehtia, että hommat hoituu ajallaan eivätkä hoitajat lepsu annetuista tehtävistä. Jutta liikuuttaa hevosia myös satunnaisesti, ja on isossa osassa kun opetetaan nuoria hevosia ratsastuksen ja ajon alkeisiin.

Minna Kytömäki, hoitaja

Minna on Hamzin pääasiallinen kisahoitaja jonka ensisijaisena tehtävänä on huolehtia hevosten hyvinvoinnista kilpailu matkoilla. Kisakauden ulkopuolella Minna osallistuu myös tavallisiin hevostenhoitajan töihin siivousten, ruokinnan ja tarhausten merkeissä. Minna osallistuu satunnaisesti myös hevosten liikuttamiseen, lähinnä maastolenkkien merkeissä. Minnan suurimmat rakkaudet tallissa ovat tammat.

Reetta Nurminen, hoitaja

Reetta on tallin uusin tulokas ja Jutan oikea käsi. Reetan tehtävänä on toimia Jutan käskyjen mukaan tarkan aikataulun rajoissa. Reetta hoitaa tallissa siis perinteisiä hevostenhoitajan töitä, sekä käy satunnaisesti maastoilemassa hevosten kanssa. Reetan intohimona on ajaminen, joten hän myös osallistuu hevosten ajo treeneihin. Tallin hevosista Reettaa miellyttävät etenkin orit.

ulkoasu © Cery 2015
otsikon kuvat © Clononeen Farm
sivun kuvat © Mörka Skogs
Tämä on virtuaali talli! / This is a sim-game stable!