Tervetuloa!

Hulmur - mikä tulee ensimmäisenä mieleen? Jos mieleesi tuli Virossa sijaitseva pieni talli, jossa sitten asustelee eestinhevosia valmiina syöksymään ruokakipolle, olet aivan oikeassa. Monen monta kymmentä kilpailua hevosten kalentereista ei tule löytämään, mutta sen sijaan kyllä monen monta kymmentä ylimääräistä kiloa vatsan tienoilla löytyy jokaiselta hevoselta! Huippukuntoisia pullaponeja siis tallin täydeltä keskellä peltoja ja metsää, ilman maneesia ja lähin kauppa kymmenen kilometrin päässä - mitä muuta sitä oikein voi elämälleen haluta?

Tallilta löytyy kaikki tarpeellinen, vaikkei ihan viiden tähden paikka olekaan. Valaistu kenttä estekalustolla, talli vesiautomaateilla sekä tilavilla karsinoilla ja kerrassaan loistavilla maastoilla! Karsinapaikkoja on vuosien varrella tullut aina vain lisää sen mukaan, miten Ziki eestinhevosia talliin rahtaa. Ympäristöltään on tasaista, mutta onhan tuossa järvi melko lähellä ja muutamia metsiä, joissa saa hyvin parin tunnin lenkin aikaiseksi. Täydellinen paikka siis Zikille eestinponeineen asua, elää ja tietysti silloin tällöin järjestää toimintaa ja kasvattaa lisää näitä hienoja eestinhevosia!

Toimintaa Hulmurissa ei juurikaan järjestetä, vaan kasvatustoiminta on se suurin osa tallin toiminnasta. Kisoja ja valmennuksia ei juuri järjestetä, vaikka tilukset olisikin sellaiseen. Kasvatusrotumme on siis eestinhevonen, joita tuntuu olevan kovin vähän virtuaalimaailmassa. Tarkoituksena on saada eestinhevoset kansan tietoisuuteen ja tietenkin suurentaa rodun kantaa virtuaalimaailmassa! Pitkäsukuiset eestinhevoset ovat meidän tavoitteemme, mutta toki myös lyhytsukuisia eestinhevosia syntyy - niistähän se pitkäsukuisten eestiläisten kasvatus lähtee liikkeelle! Käy toki tutustumassa hevosiimme, jos haluat oman kasvatin tallilta tai muuten vain rapsuttamassa! Porkkanatkin ovat aina yhtä tervetulleita tallin asukkaiden mielestä...

Terveisin Ziki (VRL-05965, NOK)
Ota yhteyttä sähköpostilla.


ULKOASUN © ZIKI 2013
SIVUN KUVISTA KIITOS MARTIN KIVISOO JA JENNY.K
HULMUR ON VIRTUAALITALLI