Muuta

Täällä ovat linkit, joille en syystä tai toisesta kokenut aiheelliseksi tehdä omaa sivua. Toki jokainen täällä oleva asia on yhtä tärkeä kuin muut, sillä tässä tallissa emme esimerkiksi väheksy luonnollisestikaan copyrightejä. Niistä kuitenkin alempana lisää. Pääosin tältä sivulta löytyvät ohjeet yhteydenottoon, upean linkkilistan missä on toinen toistaan upeampia talleja sekä tietoa yllä mainituista tekijänoikeuksista. Ja koska jokaisestahan on erittäin mukava nähdä pieni pala historiaa, olen siitäkin kirjoittanut muutaman sanan verran.Yhteydenotto

Helpoiten ja nopeiten minuun saa yhteyttä sähköpostin (unninen@gmail.com) välityksellä. Yritän vastata sähköpostiviesteihin mahdollisimman nopeasti, usein jopa saman päivän sisällä. Yritän päivystää sähköpostia joka päivä, mutta aina se ei tietenkään onnistu. Muistathan, että minuun saa yhteyttä myös vieraskirjan kautta, tosin ei välttämättä niin nopeasti kuin sähköpostin kautta.

Tallin omistajana olisin todella onnellinen, jos saisin sähköpostini täyteen erilaisia arvosteluja - mielellään rakentavia kommentteja. Myös ilmoitukset mahdollisista kirjoitusvirheistä saisivat minut kovin kiitolliseksi. Kaikenlainen palaute siis sallittua ja erityisesti toivottua!

Linkkilista

Täältä löytyvät nämä hienot, mainitsemisenarvoiset tallit. Käyhän tutkimassa sivuja hieman tarkemmin, takaan ettet pety!

- Cheval Delamer
- Verbatrin
- Goldcrest
- Mêl Seren
- Whitehall
- Antoisa
- Lilygreen
- Solo
- Strand Belgiums

Tekijänoikeudet

Kaikki Lyne Studissa on luvallista: jokaisesta löytämästäsi kuvasta on kysytty lupa, ja se on myös saatu. Tekstit ovat lähes poikkeuksetta omaa käsialaani, ja jos näin ei ole, siitä on erillinen maininta sillä sivulla. Sivujen ulkoasu on tehty itse, siinä olevasta hevosen kuvasta kiitos kuuluu Hemmelhorst Sporthorsesille. Tältä sivustolta ei saa mennä kopioimaan yhtään mitään ilman lupaani, sillä samalla tulet rikkoneeksi tekijänoikeuslakia (lue lisää)!

Historiikki

Lyne Studin historia ei ole vielä kovinkaan pitkä, joten kovin kattavaa tekstiä en saa aikaan näin vähän reilu puolen vuoden olemassa olon ajasta. Talli syntyi aivan vuoden 2010 lopusta nimellä Crawford. Alkuun toiminnan piti keskittyä pitkäsukuisten estepainotteisten suomalaisten puoliveristen ympärille. Melko pian mukaan lähti kuitenkin muutama koulupainotteinen hevonen, ja pitkäsukuisten suhde lyhytsukuisiin jäi auttamatta pieneksi. Tällä hetkellä kasvatustoimintamme perustuukin lyhytsukuisista hevosista, joista lähdemme luomaan uusia pidempiä linjoja. Koska Crawford oli enemmän estehevosmainen nimi, siirsin koulupainotteiset hevoset toiseen talliini, Venouriin, jossa asui kaikki koulupainotteiset suomenpuokkini. Näillä me pyöritimme tallin arkea, kunnes tapahtui lisää muutoksia.

Yksi suuri muutos oli varmasti nimen vaihtuminen. Se oli melko pitkällinen operaatio, sillä en meinannut keksiä mitään mieleistä nimeä. Nimi oli kuitenkin vaihdettava, sillä myöhemmin googletettuani Crawfordia, vastaan tuli esimerkiksi suomalainen autonovifirman yrityksen sivut. Samalla logolla varustettuja autoja on tullut myös muutamia vastaan, sekä itse yritys. Ja eihän se käy, eihän hienon virtuaalitallin nimi voi olla sama kuin autonovifirmalla! Mieleeni tulikin (ja tulee edelleen) Crawfordista autonoviyritys, joten oli jo korkea aika vaihtaa nimeä. Näihin aikoihin Venour lopettaa ja siellä asustelevat hevoset muuttavat Lyne Studiin. Syy oli niinkin yksinkertainen: Venour oli selvästi jäämässä kakkostalliksi, ja haluan panostaa jokaiseen hevoseeni yhtä paljon. Muutenkin, Lyne Stud on enemmän sellainen nimi, jonka alle mahtuu niin este- kuin koulupainotteiset hevoset. Tässä olemme tällä hetkellä, aloittelemassa vuoden 2011 syksyä.

Vanhoja ulkoasuja

       

   


LYNE STUD ON VIRTUAALITALLI