etusivu hevoset esittely toiminta

Tervetuloa

Úlfur on virtuaalinen talli, joka kasvattaa virtuaalisessa maailmassa islanninhevosia. Alkunsa talli sai, kun omistaja alkoi hitaasti mutta varmasti keräämään itselleen yhä enemmän islanninhevosia. Näistä seurasi sitten tallille lisäsiipi, johon majoitin hevoset. Pian sekään ei enää riittänyt, ja pian oltiinkin jo pystyttämässä Úlfuria jaloilleen. Näin ollaan siis menty jo vuoden 2008 joulukuusta asti, eikä loppua ole näkyvissä!

Itse tallirakennus ei ole mistään suurimmasta päästä, mutta mahtuuhan tänne ne muutama islantilaista aina majoittamaan. Orit ja tammat asuvat eri osioissa, ja kahden päätallin lisäksi löytyy satulahuone ja pieni tallitupa. Tallityöntekijät tuppaavatkin usein jäämään aina vain tupaan juoruilemaan (ja tietysti myös juonittelemaan minun pääni menoksi), kun sitä pitäisi töitäkin tehdä... Ratsastusmahdollisuudet ovat mitä parhaimmat, jos pitää ulkoilmasta. Maneesia saa nimittäin lähteä hakemaan muutaman kilometrin päästä, mutta löytyy sitä silti kenttä ja ovaalirata askellajiratsastusta ja kilpailuja varten.

Tallin toimintaan kuuluu pienten islantilaisten palleroiden kaitsemisen lisäksi myös kilpailuiden järjestäminen, sekä myös vähän pienimuotoisemmin kasvatus. Kasvatuksesta ei kuitenkaan oteta mitenkään erityisesti paineita, vaan kasvatteja syntyy kun syntyy. Jokaisella hevosella on kuitenkin tavoitteena vähintään se ARJ:n laatuarvostelu tulevaisuudessa, joten myös sen mukaan pääsevät kilpailemaan. Pelkkinä tallin koristeina eivät siis joudu olemaan, vaan pääsevät myös vähän ulos jaloittelemaan kilpailuiden muodossa.

suosittelemme vierailemaan virtuaalisen Askellajijaoksen sivuilla
terveisin teidän Ziki, VRL-5965 HVR


Ulkoasu © Ziki, ulkoasun kuvat © Bob Langrish
Úlfur on virtuaalitalli!