Tervetuloa viettämään viikonloppua eestinhevosten parissa! Luvassa on paljon toimintaa ja tapahtumaa jokaiselle, joten kannattaa kurkistaa pidemmälle sivustolla! Viikonlopun aikana kilpaillaan esteiden ja koulukiemuroiden parissa, valmentaudutaan ammattilaisten osaavien silmien alla ja tietenkin jokainen osallistuu arvontaan, josta voi voittaa upeita palkintoja itselleen! Jokaiselle löytyy jotakin, joten myös kaikille avoimia tapahtumia löytyy! Tavoitteena on kuitenkin järjestää eestinhevosten omistajille myös hieman toimintaa ja kerätä kasvattajia yhteen. Viikonlopun järjestäjä ja vastuuhenkilönä toimii Ziki, Virtuaalisen Eestinhevosyhdistyksen ylläpitäjä.

Myytäviä suoraan Virosta!

Jos olet haaveillut ikioman eestinhevosen omistamisesta jo jonkin aikaa, kannattaa suunnata katse tänne! Nyt olisi nimittäin kaksi tuontihevosta myynnissä, jotka kaipaavat pitkäaikaisia koteja. Ei tarvitse tarjota kilpailevaa kotia, laatuarvosteluita tai muita ihmeellisyyksiä, mutta olisin iloinen jos näkisin eestinhevosia enemmän myytävän esimerkiksi ht.netin etusivulla. Siksi erityisesti jalostukseen haluaisin myydä eestinhevosia, ja mistä olisikaan parempi aloittaa kuin omasta tuontisukuisesta hevosesta! Paineita ei tarvitse ottaa, vaan voi edetä omalla tahdilla oman eestinhevosensa kanssa. Tutustu myytäviin tuontihevosiin täältä!

Kilpatoimintaa eestinhevosille

Kilpailut ovat avoinna pelkästään eestinhevosille. Lajeina toimivat este- ja koulukilpailut, joihin toki halutaan mahdollisimman paljon osallistujia! Tutki kutsuista tarkemmin osallistumisrajoitukset ja ohjeet osallistumiselle!

» ERJ 30.11. « » ERJ 01.12. « » ERJ 02.12. «
» KRJ 30.11. « » KRJ 01.12. « » KRJ 02.12. «

Valmennuksia - jokaiselle jotakin!

Ei viikonloppu olisi mitään ilman valmennuksia! Samalla kun muut jylläävät kilpakentällä voittoa tavoitellen, voidaan me muut rääkätä itseämme Irene Keiserin valvovan silmän alla. Tämä on Zikin virallinen valmentaja, jolla riittää kyllä kokemusta! Tehtävät ovat haastavia ja alkavan talven kylmyydestä huolimatta saat huomata ottavasi takkia pois valmennuksen ollessa vasta puolivälissä. Valmennuksia löytyy yksi viikonlopun jokaiselle päivälle, joista kaksi on eestinhevosille ja yksi on kaikille avoin valmennus. Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat!

» Estevalmennus 30.11 «
» Kouluvalmennus 01.12 «
» Este- & kouluvalmennus 02.12 «

Arvonta monenlaisilla palkinnoilla!

Täytyyhän mukana olla myös arvonta! Tässä ei ratkaise mikään muu kuin arpaonni, ja saa olla onnellinen, jos arpa sattuu sinun kohdallesi osumaan! Palkintoja on huimasti erilaisia ja löytyy monta vaihtoehtoja joista valita. Tämähän toimii niin, että sitä mukaa kun ihmiset ilmoittautuvat, heidät listataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostiin tai ht.netin topikkiin! Kirjoita siihen nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi. Kun viikonloppu on päättynyt, arvotaan osallistujat keskenään ja voittajille lähetetään sähköpostia, että he ovat voittaneet arvonnassa! Palkinnot toimitetaan vuoden loppuun mennessä!

Palkinnot:
» Valmennus (este tai koulu)
» 2-polven sukuselvitys
» Tuonti / valmennus (este tai koulu)
» 2 x valmennus (este tai koulu) / 20 kisaa
» Hevosen/Tallin arvostelu
Osallistujat:
1. Pierre, jonnavais@hotmail.com
2. Riella, virtuaali.riella@gmail.com
3. Eba, ebanposti@gmail.com
4. Kiiwi, ilkimysk@gmail.com
5. eva, eva-eva@netti.fi
6. craky, anne.turunen@hotmail.fi
7. Jemiina, jemiinan@gmail.com
8. jensi., jensimojo@gmail.com
9. Procella, procella@luukku.com
10. Annika N, yippee98@windowslive.com
11. Susanna, susannainen89@hotmail.com
12. miwwy, miwwyn@luukku.com
13. Hilma, v.heppa@gmail.com
14. Yogi, solo@raitatossu.net
15. Miltsu, koulukentta@gmail.com
16. Mariella, mariellla.s@live.com
17. Cannabia, kouluratsastaja@gmail.com
18. Scunkki, vtroutavaara@gmail.com
19. Saija, takkuraa@gmail.com
20. Amar, virtuaali.amar@gmail.com
21. Katerina, katerina_[at]hotmail.fi
22. Wolf, woxy@suomi24.fi
23. Mari H, virtuaali.mari@gmail.com
24. Hilda, urlhilda@gmail.com 
KAIKKI © ZIKI ELLEI TOISIN MAINITA!
KUVISTA KIITOS TN. JA ANNELI KÄO