Ei ole suurempaa salaisuutta kuin mikä on hevosen ja ihmisen välillä

Minua on aina kiehtonut ihmisen ja hevosen välinen yhteys. Se, joka on niin näkymätöntä, mutta samalla niin voimakasta. Haluan tuntea hevosen voiman allani, joka on syntynyt pelkästä luottamuksesta ihmisen ja hevosen välille. Niin iso ja voimakas eläin on näin pienen ja vaatimattoman ihmisen hallinnassa, vaikka hevonen voisi tehdä ihmiselle aivan mitä se haluaa. Näiden syiden takia minä olen hevosihminen, omistan tallin ja laumallisen hevosia. He ovat minulle elämäntapa, he mahdollistavat minulle tämän tunteen päivittäiseksi osaksi elämääni. Ja silti pystyn arvostamaan sitä, se tunne on aina yhtä ihmeellinen. Hevonen on ihmisen peili, ja sen peilin silmissä haluan olla täydellinen omistaja ja ystävä.

Tervetuloa Lyne Studiin!

Suomalainen puoliverinen on moitteeton rakenteeltaan, ryhdikäs, elegantti ja sopusuhtainen. Ne ovat rohkeita ja selväpäisiä hevosia, sekä hyvin lahjakkaita ja suorituskykyisiä suuren luokan kilpailuihin niin esteille kuin koulukentillekin. Sen enempiä selittelemättä ei pitäisi olla epäselvää, miksi tallimme pyörii täysin tämän rodun ympärillä. Päätoimitamme on suomalaisten puoliveristen kasvattaminen käyttöön. Jokainen meiltä lähtevä varsa on rotumääritelmän mukainen yksilö suoraan käyttöön. Korostan sanaa yksilö, sillä sitä Lyne Studin kasvatit todellakin ovat. Jokainen varsa on huolella suunniteltu parhaasta mahdollisesta yhdistelmästä niin psyykkisten kuin fyysistenkin ominaisuuksien puolesta. Varsamme tunnistat liitteistä LYN tai Lyne joko edessä tai takana nimeä.

Tallini on perustettu vuoden 2010 vuoden loppupuolella nimellä Crawford, mutta se vaihtoi nimensä jo samana kesänä nykyiseen olomuotoonsa. Tila sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa lähellä ihmisiä ja toimintaa. Lyne Studin tilukset ovat täydellisesti varustettu – lämmitetty maneesi, valaistu kenttä, laajat maastot ja täysin uudistettu ja nykyaikainen talli takaavat jo paljon. Myös pyöröaitaus ja kävelytyskone ovat tuttuja asioita tallillamme, eikä tarhojen ja karsinoiden koot ole puutteellisia. Koska tilukset ovat hyvin laadukkaat ja toimivat, ovat ne usein käytössä myös kilpailuiden ja valmennusten osalta. Haluamme taata hevostemme täyden hyvinvoinnin stressittömässä ympäristössä, joten käyttäydythän tallissa asiallisesti ja huomioiden, että se on oikeasti myös toisten koti.

unni VRL-10242, ERI


Sähköposti -- Vieraskirja

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!
Virtuaalisten suomalaisten puoliveristen yhdistys - VSPY

Päivitetty viimeksi 20. elokuuta 2011
Tallimme on Eliittiratsastajien jäsentalli -- Olemme yhteistyössä Cheval Delamerin kanssa


LYNE STUD ON VIRTUAALITALLI